neděle 27. listopadu 2011

Z extrému do extrému

jak jinak pojmenovat to, že se Hugo sice dostal ze závislosti na Stolen Bike Co., ale hned se zamiloval do paní Dominiky pracující v S&M Bikes přes den a v S&M Salónu v noci. Vůbec celá ta parta kolem S&M Bikes je hodně podivná a zavrženíhodná. No posuď sám co dělal její zakladatel (41 letej pán ve žlutým triku a následně v motorkářský helmě a kožený bundě) při "Hallowiener Jamu" před svojí továrnou a skladem. Tyhle lidi v bmx viděj něco jinýho než většina robotů na bmx závodech a sice zábavu, ne profesionální sport...  V e-shopu sou teď poslední kousky zlevněnejch trik, včetně toho zelenýho s paní Dominikou.

http://sandmbikes.com
http://cykloferda.cz/hugo


S&M Bikes Hallowiener Jam 2011 from S&M Bikes on Vimeo.

pondělí 21. listopadu 2011

Hugo má novou zábavu

a sice kolotoč. V jednom kuse mu říkáme, že by se mělo šetřit s energií získávanou z neobnovitelnejch zdrojů a jemu je to pořád jedno. Pořád se jen točí, už ani do hospody nechodí. Značka Stolen mu svejma cenama a novým zbožím na rok 2012 úplně vymyla mozek a je mu prej už všechno jedno...

http://cykloferda.cz/hugo
http://www.stolenbmx.com

středa 16. listopadu 2011

New Zealand

Co napsat o tomhle projektu nejzásadnějšího libereckýho bmx jezdce Kuby Najmana, když je všechno už napsaný na moustache.cz Snad jen že v sobotu 19.11. 2011 doraž do Hada, bude tam spousta pohody a pohodový muziky.


summer, surf and kiwi from Jakub Najman on Vimeo.

http://www.moustache.cz
http://bandzone.cz/themaggiesmarshmallows
http://bandzone.cz/trailertrash
http://www.mhn7.cz
http://hadklub.cz/