pondělí 25. června 2012

Nový vítr v plachtách

Po devíti letech existence jsme si na doporučení Huga najali prvního reklamního agenta. Slibujeme si od něj hlavně zmnohonásobení tržeb, expanzi do Asie a na západní část Marsu a začlenění značky cykloferda.cz mezi 10 nejznámějších značek v mléčné dráze. A nyní konečně první, zatím trochu nesmělý, výtvor Ondry K. z Libochovan:


pátek 22. června 2012

Hugo je narcis

říká sice, že se mu chrom hrozně líbí, ale ve skutečnosti se mu na chromu nejvíc líbí to, že se v něm vidí jako v zrcadle. O tom, že je Hugo fešák žádná, ale aby si pořizoval půlku novýho kola, jen kvůli tomu, že se na sebe rád kouká, mi příjde trochu zbytečný. To že si koupil šrot od AmityBikeCo. raději nechám úplně bez komentáře, doufám že se tim úplně vygumovaným Hugem nedáš inspirovat, jinak dopadneš, stejně špatně jako on a ty feťáci na videu Amity Tiede. Takže na tenhle odkaz neklikej:

úterý 19. června 2012

Dobrá zpráva pro alergiky

Kuba Hrot (kdo ho nezná, ať se stydí) vymyslel metodu, jak se dostat do deliria bez použití alkoholu, drog a podobnejch přežitků. Stačí si doma zapomenout svýho Mötorhead křiváka a vyrazit na skateboardovou projížďku do přírody. Až si budeš myslet, že se ti skate rozjel na rychlost, ve který budeš klouzat docela hodně dlouho po asfaltu, a potom i po rozkvetlý louce (nejlépe před zatáčkou v rychlosti od 40km/h výš), spadni, pořádně se poškrábej o asfaltový struhadlo a vlítni vstříc všem pylovejm alergenům na louce, jenž se budou vstřebávat rovnou do krve. Pak už si jen užívej to, jak ti tělo napuchá, potíš se a přitom s tebou lomcuje zimnice. Nakonec nezapomeň spadnout pod stůl a poblejt se... Hugo má alergii na seno, takže si musí počkat, až bude tráva řádně posekaná a vysušená.

pondělí 4. června 2012

Velká sláva

Neuvěřitelný se stalo skutečností, nejlínější český bmx stránky maj po 4 měsících novej příspěvek. Huga nepříjemně probudila ze zimního spánku zásilka CultCrew. Potrvá ještě spoustu měsíců, než to harampádí nahraje do e-shopu, proto je tady ceník s jehož pomocí můžeš udělat objednávku i přes e-mail, telefon, nebo osobní návštěvou v Libereckým squatu. Zvrácená elektronická doba, kdy každej ví okamžitě o všem,  každej se s každým kamarádí i když se vůbec neznaj přivedla Huga k naprostý apatii psát jakýkoli novinky na web. Není lepší než sedět celej den u počítače a stěžovat si na těžký kolo a ubohý podmínky k ježdění, vzít svoje starý kolo na projížďku nebo si postavit nějakej vlastní spot? V CultCrew se na to možná dívaj podobně, název jejich chystanýho videa mluví za všechno. Talk is cheap.